Hírek

Tájékoztatás maszkviseléssel kapcsolatban
2020. október 31. 18:15

Tisztelt Vendégeink!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy 2020. október 29-én megjelent a Magyar Közlöny 233. száma melynek 1–7. §-ban olvasható a Kormány 468/2020. (X. 29.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet módosításáról.

Az ebben foglaltak szerint 2020. november 02-től a vendéglátó üzletekben – az étel, ital elfogyasztásának időtartamát kivéve – a hatodik életévét be nem töltött kiskorúak kivételével mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Bár a fürdők területén (nyílt területek, medencék) általánosságban nem kötelező a maszk viselése, a fürdők területén található büfékben, éttermekben a jogszabályi előírásoknak megfelelően kötelező betartani a szabályokat.

A csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdő főépületének előtere egybeesik a bent található büfé / vendéglátó egység kiszolgáló terével, így a főépületben fokozottan ellenőrizzük a maszkviselést!

Akik nem vagy nem az előírásoknak megfelelően viselnek maszkot, nem vehetik igénybe a csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdő, valamint a fürdő területén üzemelő büfék / vendéglátó egységek szolgáltatásait!

Kérem, hogy szíveskedjenek tudomásul venni és betartani az előírásokat!

Kelt.: Csokonyavisonta, 2020. október 31.

Nagy Balázs László s.k.
ügyvezető